50 مطلب آخر
چند پروژه : شرح پروژه های بیمارستانی كرمانشاه در سال 1389

در 5 سال اخیر 400 تخت به تخت های بیمارستانی کرمانشاه افزوده شده که از این تعداد 100 تخت تخت ویژه بوده است  . . . . .     تعداد تختهاي ويژه دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه از 114 تخت به تعداد 256 تخت افزايش يافته است      . . . . . .    درحال حاضر تعداد 860 تخت درحال ساخت نیز در استان وجود دارد که در سال 1393 تعداد تخت های استان به 4000 تخت خواهد رسید   . . . . .    بيمارستان دكتر محمد كرمانشاهي داراي 5 طبقه، تمام بخش هاي فوق تخصصي اطفال و شامل 21 تخت عفوني، 26 تخت جراحي، 35 تخت داخلي اطفال، 10 تخت نوزادان و 10 تخت اورژانس، سه اتاق عمل، بخش سي تي اسكن و سونوگرافي است. اين بيمارستان در مجموع 132 تخت بيمارستاني دارد كه 30 تخت آن وي‍‍ژه، 20 تخت آن PICU و 10 تخت NICU است. اين بيمارستان داراي  13 هزار متر مربع زيربنا بوده و هزينه ساخت آن 130 ميليارد ريال و هزينه تجهيز اين بيمارستان 50 ميليارد ريال است      . . . . . .         هم اکنون در استان کرمانشاه 7 بیمارستان درحال ساخت وجود دارد که 5 پروژه تحویل موقت گردیده و دو پروژه در شهرستان های پاوه و اسلام آباد در حال ساخت هستند   . . . . . .    کلنگ احداث بیمارستان مهندس مقصودی در کرمانشاه به زمین زده شد .  این بیمارستان که با زیربنای 24 هزار متر مربع در 11 طبقه و به مدت 18 ماه با مشارکت ایران- آلمان مطابق آخرین فناوری های روز احداث و تجهیز می شود دارای 100 تخت بستری است    . . . . .     فاز دوم بيمارستان امام علي(ع) كرمانشاه با 84 تخت بيمارستاني و 12 تخت ويژه به عنوان قطب جراحي فوق تخصصي قلب در غرب كشور  افتتاح شد    . . . . . .  

جهت رویت متن این خبرها  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

400 تخت به تخت های بیمارستانی کرمانشاه افزوده شده

دکتر وحید دستجردی خاطرنشان کرد: در 5 سال اخیر و با اجرای مصوبات سفرهای استانی 400 تخت به تخت های بیمارستانی کرمانشاه افزوده شده که از این تعداد 100 تخت تخت ویژه بوده است.

 

وی افزود: در استان کرمانشاه ازنظر تعداد مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت و نیز مسکن پزشکان و تجهیز ناوگان اورژانس رشد خوبی داشته ایم و درحال حاضر تعداد 860 تخت درحال ساخت نیز در استان وجود دارد که در سال 1393 تعداد تخت های استان به 4000 تخت خواهد رسید.

 

وی به ساخت دانشکده ها و پروژه های در دست ساخت در استان كرمانشاه اشاره کرد و گفت: ما در تلاش هستیم تا کرمانشاه به عنوان قطب علمی کشور بدرخشد

 

بايد توريست درماني در استان مرزي كرمانشاه تقويت شود 

 وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارتقاء شاخص هاي بهداشتي درماني و سلامتي مردم كرمانشاه را اولويت وزارت بهداشت ذكر كرد و گفت: بايد توريست درماني در استان مرزي كرمانشاه تقويت شود.

 دكتر 'مرضيه وحيد دستجردي'  در سفر به شهرستان صحنه كه با نخستين روز از هفته سلامت مقارن بود به خبرنگاران ارتقاء شاخصهاي بهداشتي درماني و سلامتي مردم استان كرمانشاه و ارايه بهترين خدمات پزشكي و سلامت به آنان را از جمله اولويتها و برنامه هاي اساسي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و به تبع آن دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه عنوان كرد.

وي سپس با بيان اينكه در سال 89 تعداد يك هزار و 250 خانه بهداشت به خانه هاي بهداشت در كشور اضافه شده است، بهره برداري از يك هزار و 200 خانه بهداشت در حال ساخت را در سالجاري يكي از اموري ذكر كرد كه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي بر آن اهتمام دارد.
دكتر دستجردي اقدامات انجام گرفته توسط دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه را مثبت ارزيابي كرد و گفت: به منظور ارتقاء بهداشتي روستاهاي استان، دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه با احداث هفت خانه بهداشت روستايي گام ارزنده اي برداشته است كه يقيناً اين امر تا ايجاد خانه هاي روستايي در تمام روستاهاي استان ادامه خواهد يافت.

وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي در ادامه با اشاره به اينكه در استان كرمانشاه هم اكنون 800 تخت بيمارستاني در حال ساخت و اضافه شدن به تخت هاي بيمارستاني استان است، گفت: با اضافه شدن اين تعداد تخت، تعداد تخت هاي بيمارستاني استان كرمانشاه به چهار هزار تخت بستري مي رسد كه نياز استان را كاملاً مرتفع مي سازد.

وي به تقويت توريست درماني در استان كرمانشاه به عنوان استان مرزي و توريستي تأكيد كرد و افزود: چند بيمارستان در استان كرمانشاه در حال ساخت و يا آماده بهره برداري است كه از جمله آنها بيمارستان دكتر محمد كرمانشاهي است كه از VIP برخوردار است و با بهره برداري از آن در سفر سوم هيئت دولت، مقوله توريست درماني و پذيرش بيماران كشور عراق محقق و ين امر مي تواند در جلوگيري احتمالي برخي بيماريها موثر باشد.

 

 

افتتاح بيمارستان دكتر محمد کرمانشاهی توسط معاون اول رییس جمهور

همزمان با سومین سفر هیات دولت به کرمانشاه مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی کودکان دکتر محمد کرمانشاهی در شهرستان كرمانشاه با حضور معاون اول ریيس جمهور و وزرای بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و مسكن و شهرسازي افتتاح شد.

دکتر رحیمی در اين مراسم طی سخنانی کار و تلاش در بخش بهداشت و درمان را که می تواند حیات و زندگی را به بیماران بازگرداند کار بسیار خداپسندانه ای دانست که ارزش آن با کل کائنات برابری می کند.

 

معاون اول رییس جمهور با اشاره به پیشرفت های گوناگون در عرصه های مختلف در دولت نهم و دهم این امور را درمقابل کار درمانی و پرستاری بیماران به ویژه کودکان ناچیز دانست.

 

وی از کرمانشاه به عنوان استانی با قدمت و زیبا و با مردمانی غیور و مهمان نواز نام برد و گفت: در دوران دفاع مقدس این استان در مقابل دشمن مقاومت كرد و صدمات زیادی دید اما اکنون دولت برای بازگرداندن زیبایی و امکانات این استان تلاش می کند.

لازم به ذكر است دكتر محمد كرمانشاهي از مفاخر استان كرمانشاه بشمار مي رود كه داراي شهرتي ملي در نزد ايرانيان است.  با راه‌اندازي اين بیمارستان  براي 400 نفر نيروي تخصصي و غيرتخصصي اشتغال‌زايي مي‌شود.

 

گفتني است بيمارستان دكتر محمد كرمانشاهي داراي 5 طبقه، تمام بخش هاي فوق تخصصي اطفال و شامل 21 تخت عفوني، 26 تخت جراحي، 35 تخت داخلي اطفال، 10 تخت نوزادان و 10 تخت اورژانس، سه اتاق عمل، بخش سي تي اسكن و سونوگرافي است. اين بيمارستان در مجموع 132 تخت بيمارستاني دارد كه 30 تخت آن وي‍‍ژه، 20 تخت آن PICU و 10 تخت NICU است. اين بيمارستان داراي زيربناي 13 هزار متر مربع و هزينه ساخت آن 130 ميليارد ريال و هزينه تجهيز اين بيمارستان 50 ميليارد ريال بوده است.

 

لازم به ذكر است ساخت اين بيمارستان كه از سي سال پيش به صورت ناقص آغاز شده بود از مصوبات دور اول سفرهاي استاني دولت به كرمانشاه و تجهيز آن از مصوبات دور دوم سفرهاي استاني دولت به اين استان بوده و در سفر سوم به بهره برداري رسيد

 سرپرست دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در آيين گشايش اين  بیمارستان گفت: عمليات احداث اين بیمارستان  از سال 1352 در كرمانشاه با روندي بسيار كند آغاز شده است تا اينكه در پايان سال گذشته به همت دولت خدمتگزار به بهره برداري رسيد.

دكتر ' عليرضا نيكبخت ' افزود: براي احداث ساختمان اين  بیمارستان  فوق تخصصي كودكان بالغ بر 130 ميليارد ريال هزينه شده است، ضمن آنكه وزارت بهداشت نيز مبلغ 50 ميليارد ريال به منظور راه اندازي آن كمك كرد.

وي با بيان اينكه اين  بیمارستان  در بخشهاي مختلف اطفال به بيماران غرب كشور خدمات دهي خواهد كرد، ادامه داد: براي راه اندازي بخش پيوند مغز استخوان اين مركز ، 20 ميليارد ريال اعتبار نياز است كه معاون اول رييس جمهور قول تامين آن را داده است.

وي اضافه كرد : از زمان آغاز بكار دولت نهم تا به امروز ، تعداد تختهاي ويژه دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه از 114 تخت به تعداد 256 تخت افزايش يافته است.

وي شاخص مرگ و مير مادران باردار در استان كرمانشاه طي سال 84 را سالانه 12 مورد عنوان كرد و افزود: اين در حاليست كه با تلاشهاي بي وقفه دولتهاي نهم و دهم ، اين رقم در سال 89 به تعداد شش مادر كاهش يافته است. دكتر نيكبخت ادامه داد: همچنين تا قبل از دولت نهم فقط تعداد 338 پزشك در كرمانشاه تربيت شده بودند كه اين رقم اكنون نزديك به 548 پزشك تربيت شده است. وي با اشاره به چاپ تعداد 89 مقاله توسط دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در مجلات ISI تا پايان سال گذشته ، گفت: در حاليكه تا قبل از آغاز بكار دولتهاي دكتر احمدي نژاد ، تعداد مقالات چاپ شده در اين مجلات انگشت شمار بود. 

رييس  بیمارستان  دكتر محمد كرمانشاهي گفت: عمليات احداث اين  بیمارستان  از سال 1354 در كرمانشاه آغاز شده كه روند اجرايي آن در حدود 30 سال فقط در حد اسكلت بندي ساختمان و با پيشرفت فيزيكي 25 درصدي بوده است.

دكتر ' محمدرضا گلپايگاني' افزود: تا اينكه در سال 86 و همزمان با دور دوم سفر رييس جمهور به كرمانشاه، تكميل اين  بیمارستان  جزء مصوبات استان و طرحهاي ملي قرار گرفت و عمليات اجرايي آن روند تندي يافت.

وي با بيان اينكه مجري اصلي تكميل اين پروژه وزارت مسكن و بهره بردار آن وزارت بهداشت است، گفت: اين  بیمارستان  حدود 13هزار متر مربع زيربنا دارد و در بخشهاي فوق تخصصي كليه، جراحي، بيماريهاي خون و سرطان، بيماريهاي عفوني و قلبي براي اطفال و بيماريهاي نوزادان به هموطنان غرب كشور خدمات رساني مي كند.

گلپايگاني افزود: اين  بیمارستان  حدود يكصد تخت فوق تخصصي دارد كه 40 تخت ويژه كودكان و نوزادان است.

وي تصريح كرد: وزارت مسكن تاكنون بين 80 تا يكصد ميليارد ريال اعتبار براي عمران اين  بیمارستان  هزينه كرده، ضمن آنكه 50 ميليارد ريال نيز توسط دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه براي تجهيزات پزشكي و پشتيباني اين  بیمارستان  هزينه شده است.

 

 

 

وزير مسكن از تلاش هاي وزير بهداشت براي تجهيز بيمارستان دكتر كرمانشاهي تقدير كرد

وزیر مسکن و شهرسازی از تلاش هاي وزير بهداشت، به خاطر تجهیز بیمارستان دکتر کرمانشاهی بلافاصله پس از ساخت، تقدير كرد.

وزیر مسکن و شهرسازی که در مراسم افتتاح مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی کودکان دکتر محمد کرمانشاهی كرمانشاه سخن می گفت با بيان اين كه تجهیز بیمارستان ها پس از ساخت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به دلیل تجهیز بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بلافاصله پس از ساخت، از تلاش هاي وزير بهداشت و همكاران وي در اين وزارتخانه تقدیر کرد.

 

مهندس نيكزاد با اعلام این كه در سال 89 با هزینه ای بالغ بر 157 میلیون تومان بیمارستان هاي كرمانشاه تکمیل شده و در سال 90 با 460 میلیارد تومان پیگیر ساخت بیمارستان هاي جديد خواهیم بود، گفت: هم اکنون در استان کرمانشاه 7 بیمارستان درحال ساخت داریم که 5 پروژه تحویل موقت گردیده و دو پروژه در شهرستان های پاوه و اسلام آباد در حال ساخت هستند

 

 

 

افتتاح فاز دوم بيمارستان امام علي(ع) و آغاز ساخت بیمارستان مهندس مقصودی كرمانشاه  

عمليات احداث فاز دوم بيمارستان امام علي(ع) و بیمارستان مهندس مقصودی در كرمانشاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.  در جريان دور سوم سفرهاي استاني هيات دولت به كرمانشاه و همزمان با آغاز هفته سلامت، کلنگ احداث بیمارستان مهندس مقصودی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کرمانشاه به زمین زده شد.

 

بنا بر اين گزارش این بیمارستان که با زیربنای 24 هزار متر مربع در 11 طبقه و به مدت 18 ماه با مشارکت ایران- آلمان مطابق آخرین فناوری های روز احداث و تجهیز می شود دارای 100 تخت بستری است.

 

همچنين بر پايه اين گزارش افتتاح فاز دوم بيمارستان امام علي(ع) كرمانشاه با 84 تخت بيمارستاني و 12 تخت ويژه به عنوان قطب جراحي فوق تخصصي قلب در غرب كشور بخش ديگري از برنامه سفر وزير بهداشت به استان كرمانشاه در جريان دور سوم سفرهاي استاني دولت به اين استان بود.

 

گفتني است بیمارستان مهندس مقصودی دارای بخش های IVF ، طب فوق تخصصی اورژانس، آب درمانی، جراحی قلب و لیزر و امکاناتی همچون باند هلی کوپتر و دو طبقه پارکینگ روباتیک، 12 تخت ICU و 12 تخت CCU است که توسط بخش خصوصی و با مشارکت دولت تاسیس می شود. این بیمارستان در محل قبلی بیمارستان دکتر پرندیان كرمانشاه در زمینی به مساحت 2850 متر مربع بنا می گردد. در مراسم کلنگ زنی این بیمارستان علاوه بر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و مسوولان محلی حضور داشتند

 منبع : و ب د ا  + فارس + ایرنا

 

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 12606

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3033
بازدید دیروز : 3309
بازدید این ماه : 22295
بازدید امسال : 22295
بازدید کل : 36389368

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش