50 مطلب آخر
درمانگاه : پزشكان دولت را رها مي‌كنند یا مطب ها را ؟؟؟؟

در حال حاضر حجم زيادي از بار سلامت بر دوش پزشكان در مطب‌هاست و اگر بخواهيم اين پزشكان كه اغلب جزو پزشكان خبره و باتجربه هستند را از رفتن به مطب منع كنيم در عمل بيماران را از طبابت آنها محروم و اين مسئله با اصل عدالت در سلامت در تضاد است     . . . . . .     بر اساس برآورد سازمان نظام پزشكي كشور در سال گذشته، 71 هزار و 500 نفر از كادر پزشكي كشور در بخش دولتي و خصوصي به صورت همزمان فعاليت مي‌كنند     . . . . . . .     وضعيت اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي مرتب در حال تغيير است، دولت تصميم دارد اعضاي جديد هيئت علمي را با افزايش حقوق و بالا بردن ضريب تعرفه ويزيت به صورت تمام جغرافيا در بيمارستان‌هاي دولتي مستقر سازد     . . . . .    قانون ممنوعيت كار در بخش خصوصي فقط شامل اعضاي هيئت علمي دانشكده‌هاي علوم پزشكي نيست و تمام پزشكان شاغل در بخش‌هاي دولتي و شبه دولتي، مانند ارتش، ارگان‌هاي نظامي و سازمان تامين اجتماعي را هم مشمول مي‌شود    . . . . .     در كشورهاي پيشرفته درآمد پزشكان در بخش دولتي و خصوصي تفاوت زيادي ندارد به عنوان مثال درآمد يك پزشك در بخش خصوصي 250 هزار دلار و در بخش دولتي 190 هزار دلار است اما در عوض پزشكان بخش دولتي از پروژه‌هاي تحقيقاتي و امتيازات خاص استفاده مي‌كنند     . . . . .    مطب‌ بسياري از پزشكان به هيچ وجه كاركرد اقتصادي ندارد و تنها به دليل اينكه مطب براي پزشك يك نقش هويتي دارد اقدام به اين كار مي‌كنند    . . . . .  

مابقی مطلب را ٬ با کلیک کردن بر روی   ادامهء متن    در پایین این کادر ٬  ملاحظه بفرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

پزشكان بخش دولتي را رها مي‌كنند 

نماينده اصفهان در مجمع عمومي نظام پزشكي كشور گفت: به دنبال تصويب قانون ممنوعيت فعاليت همزمان پزشكان در بخش دولتي و خصوصي، احتمال دارد كه عده‌اي از پزشكان بخش دولتي را رها كنند.

مسعود جوانبخت  اظهار داشت: در حال حاضر حجم زيادي از بار سلامت بر دوش پزشكان در مطب‌هاست و اگر بخواهيم اين پزشكان كه اغلب جزو پزشكان خبره و باتجربه هستند را از رفتن به مطب منع كنيم در عمل بيماران را از طبابت آنها محروم و اين مسئله با اصل عدالت در سلامت در تضاد است.
وي با اشاره به اينكه بر اساس استانداردهاي بين‌المللي، جدايي سيستم دولتي و خصوصي از يكديگر در حالي به سود مردم است كه زيربناي كار آماده باشد، بيان كرد: در وضعيت كنوني كه زيربناي اجرايي كردن اين قانون در كشور فراهم نشده و پيش‌شرط‌هاي اصلي اجراي اين قانون مهيا نيست، قانون‌گذاري به اين سبك، تهديدي براي سلامت جامعه محسوب مي‌شود.
نماينده اصفهان در مجمع عمومي نظام پزشكي كشور تصريح كرد: از آنجا كه ?? درصد بيماران به بيمارستان‌هاي دولتي مراجعه مي‌كنند به همين علت اجراي اين قانون به نفع نظام سلامت و بيماران نيست.
وي ادامه داد: بر اساس برآورد سازمان نظام پزشكي كشور در سال گذشته، 71 هزار و 500 نفر از كادر پزشكي كشور در بخش دولتي و خصوصي به صورت همزمان فعاليت مي‌كنند.
جوانبخت در حالي از قانوني شدن طرح ممنوعيت فعاليت همزمان پزشكان در بخش دولتي و خصوصي خبر داد و آن را مصوبه مجلس دانست كه هنوز اجرا نشده است، افزود: در صورت اجرايي كردن قانون مذكور، شاهد اين خواهيم بود كه تعدادي از پزشكان بخش دولتي را رها خواهند كرد و تمام‌وقت در بخش خصوصي به طبابت مي‌پردازند.
وي اضافه كرد: به طور حتم بخشي از اعضاي هيئت علمي مجرب و توانمند با اجراي اين برنامه از سيستم دولتي خارج مي‌شوند.
نماينده اصفهان در مجمع عمومي نظام پزشكي كشور با اشاره به اينكه وضعيت اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي مرتب در حال تغيير است، اظهار داشت: دولت تصميم دارد اعضاي جديد هيئت علمي را با افزايش حقوق و بالا بردن ضريب تعرفه ويزيت به صورت تمام جغرافيا در بيمارستان‌هاي دولتي مستقر سازد.
وي گفت: پزشكان مانند ساير اقشار جامعه و به ويژه متخصصان مشاغل ديگر تنها نسبت به ساعات كاري در بخش دولتي تعهد دارند و ساعات بعد از آن در اختيار خود فرد است.
جوانبخت با اشاره به اينكه آثار و تبعات اين قانون شامل تمام اعضاي جامعه پزشكي اعم از پزشك عمومي، متخصص، دندانپزشك و داروساز مي‌شود، بيان داشت: با اين طرح، نزديك به ?? تا ?? درصد پزشكان با يك نوع انتخاب اجباري روبه‌رو خواهند شد كه اگر چنين شرايطي به وجود آيد نظام سلامت كشور دچار آسيب خواهد شد.
وي افزود: قانون ممنوعيت كار در بخش خصوصي فقط شامل اعضاي هيئت علمي دانشكده‌هاي علوم پزشكي نيست و تمام پزشكان شاغل در بخش‌هاي دولتي و شبه دولتي، مانند ارتش، ارگان‌هاي نظامي و سازمان تامين اجتماعي را هم مشمول مي‌شود.
نماينده اصفهان در مجمع عمومي نظام پزشكي كشوراضافه كرد: شايد اجرايي كردن اين طرح در مورد پزشكان علوم پايه كه داراي حقوق مناسبي هستند، امكان‌پذير باشد اما در مورد جراحان، اين طرح بيشترين مسئله را ايجاد مي‌كند.
وي تصريح كرد: در كشورهاي پيشرفته درآمد پزشكان در بخش دولتي و خصوصي تفاوت زيادي ندارد به عنوان مثال درآمد يك پزشك در بخش خصوصي 250 هزار دلار و در بخش دولتي 190 هزار دلار است اما در عوض پزشكان بخش دولتي از پروژه‌هاي تحقيقاتي و امتيازات خاص استفاده مي‌كنند.
جوانبخت از تاخير چند ماه كارانه بسياري از بيمارستان‌هاي آموزشي و درماني خبر داد و گفت: اين در حالي كه مصوبه پرداخت 3.6 k ضريب تعرفه به 18 بيمارستان هيئت امنايي طي سه سال گذشته هنوز اجرايي نشده است.
وي اظهار داشت: مجلس در حالي به دنبال تصويب اين طرح است كه بيم آن وجود دارد كه يك عضو هيئت علمي با درگير شدن در بخش خصوصي و كسب درآمد، به تدريج از پژوهش و تحقيق كناره‌گيري كند و فقط به فعاليت و كسب درآمد بيانديشد كه در اين صورت معناي عضو هيئت علمي بودن وي زير سؤال مي‌رود.
نماينده اصفهان در مجمع عمومي نظام پزشكي كشوراضافه كرد: مطب‌ بسياري از پزشكان به هيچ وجه كاركرد اقتصادي ندارد و تنها به دليل اينكه مطب براي پزشك يك نقش هويتي دارد اقدام به اين كار مي‌كنند.

منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۵/۷ تعداد بازدیدکنندگان : 9039

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 57
بازدید دیروز : 8706
بازدید این ماه : 66313
بازدید امسال : 561151
بازدید کل : 36928224

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش