50 مطلب آخر
تخت فرسوده : بیمارستان ولیعصر(عج) اراک ، خسته و کهنه ، منتظر یار تعویضی

بیمارستان ولی عصر(عج) اراک به عنوان بزرگ‌ترین مرجع آموزشی درمانی استان مرکزی سال‌هاست که با تعداد زیادی بیماران و دردمندانی مواجه است که بعد از خدا، چشم امید به تخت‌های فرسوده و اتاق‌های خاک دوران خورده دوخته و تخصص و تجربه پزشکان مجرب و کادر درمانی کاربلد هم همانند کت گشاد شده بر تن خسته این مرکز درمانی که علی‌رغم تلاش‌های همیشگی پزشکان و درمانگران این بیمارستان خبری از رضایت نسبی در بیماران نیست و راهروهای شلوغ با تخت‌هایی که جایی در اتاق‌ها ندارند پذیرای بیماران شدند که با نگاهی گذرا می‌شود فهمید از چه طبقه‌ای هستند و چشمان خسته‌شان حرف‌های ناگفته بسیار دارد ...............

ساخت بیمارستان جدید در مجاورت ساختمان کنونی و 60 ساله موجود، از سال 86 آغاز شد که با گذشت حدود 7 سال تنها 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تنها به ستون‌های نه چندان بلند و پایه‌های بتونی اکتفا شده است..................

تحلیل ما

متن کامل

 

کهنه بیمارستان اراک نفس‌های آخر را می‌کشد

کهنه بیمارستان اراک خسته از درمانگری بیماران، و  چشم انتظار توجهی نفس‌ساز است

 

بیمارستان ولی عصر(عج) اراک به عنوان بزرگ‌ترین مرجع آموزشی درمانی استان مرکزی سال‌هاست که با تعداد زیادی بیماران و دردمندانی مواجه است که بعد از خدا، چشم امید به تخت‌های فرسوده و اتاق‌های خاک دوران خورده دوخته و تخصص و تجربه پزشکان مجرب و کادر درمانی کاربلد هم همانند کت گشاد شده بر تن خسته این مرکز درمانی که علی‌رغم تلاش‌های همیشگی پزشکان و درمانگران این بیمارستان خبری از رضایت نسبی در بیماران نیست و راهروهای شلوغ با تخت‌هایی که جایی در اتاق‌ها ندارند پذیرای بیماران شدند که با نگاهی گذرا می‌شود فهمید از چه طبقه‌ای هستند و چشمان خسته‌شان حرف‌های ناگفته بسیار دارد .

 

رضا محمد‌وند همراه بیمار سالخوره که پای راست او دچار عفونت شده بود و عفونت رنگ پای او را تا زانو به سیاهی کشیده و شلنگ‌های شکاف اکسیژن یاریگر نفس‌های شماره شماره‌اش شده بود به خبرنگار ما گفت: دیابت میهمان ناخوانده پدرش بوده و بعد از ناکام بودن روند درمانی در ازنا به این بیمارستان آمده تا تخصص و تجربه پزشکان اراکی چاره گشای مشکل شود و دردشان را التیام دهد.

 

غلامعلی شمسی همراه بیمار جوانی که بعد از حادثه رانندگی دچار چند مورد شکستگی شده بود و سپیدی گچ دست و پایش ثابت شده و منتظر عمل جراحی ستون فقرات هم بود، بیان کرد: از جنوب آمده و راه روی خوش نشان نداده و واژگون شدن خودروی وطنی‌شان همان و پایبند درمان شدن همان.

 

*بیمارستان با حجم گسترده مراجعان از خود استان و سایر استان‌ها مواجه است

 

مدیر بیمارستان ولی عصر(عج) اراک گفت: این بیمارستان با حجم گسترده مراجعان از نقاط مختلف استان و سایر استان‌ها مواجه است و علاوه بر اشغال تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستانی، راهروهای بیمارستان و به خصوص بخش‌های زنان و مردان اورژانس همواره شاهد تخت‌های بیمارستانی و بیماران و همراهان آنهاست.

 

میثم بخشی ادامه داد: طرح نوسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) اراک به عنوان مرکز درمانی مادر تخصصی استان از مسائل جدی و اولویت دار حوزه سلامت است که با طولانی شدن عملیات آن چالش های متعددی در کیفیت خدمات رسانی درمانی ایجاد شده است .

 

وی تصریح کرد: طرح نوسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک به عنوان مرکز درمانی مادر تخصصی استان از مسائل جدی و اولویت‌دار حوزه سلامت است که با طولانی شدن عملیات آن چالش‌های متعددی در کیفیت خدمات رسانی درمانی ایجاد شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم به خبرنگار ما گفت: بنا به توان بالای علمی و تخصصی پزشکان متخصص و امکانات پاراکلینیکی موجود نظیر آزمایشگاه، تصویر برداری‌های ام‌آرای سی‌تی‌اسکن و رادیولوژی این بیمارستان به عنوان یک مرکز مرجع پزشکی با حجم گسترده مراجعان روبروست به گونه‌ای که این بیمارستان 280 تختخوابی در حال حاضر با جانمایی تخت‌های بیمارستانی در راهروها و سایر فضاهای خالی به 320 تخت درمانی ارتقا یافته که همه ظرفیت موجود در اشغال بیماران است.

 

*ساخت بیمارستان جدید با گذشت 7 سال 10 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

 

ساخت بیمارستان جدید در مجاورت ساختمان کنونی و 60 ساله موجود، از سال 86 آغاز شد که با گذشت حدود 7 سال تنها 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تنها به ستون‌های نه چندان بلند و پایه‌های بتونی اکتفا شده است.

 

دکتر حسن طاهر احمدی بیان کرد: عملیات اجرای این بیمارستان به دلیل نبود اعتبارات و عدم تخصیص بودجه‌های مصوب سال‌هاست که متوقف شده و در حال حاضر تنها برای ساخت این بیمارستان به بیش از 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با شرایط موجود تخصیص اعتبارات ملی و استانی تامین این میزان بودجه امکان پذیر نیست و مجموعه مدیریت استان به دنبال تامین سایر منابع برای ساخت این بیمارستان است .

 

وی اظهار داشت: در حوزه سلامت کشور در چند سال اخیر نه تنها پیشرفتی نداشتیم، بلکه آسیب ‌بسیاری نیز دیده‌ایم، ولی اخیرا با اجرای طرح تحول سلامت که پیشرفت‌های خوبی داشته است، اندکی از مشکلات مردم حل شده، اما راه طولانی در پیش است و برای تحقق این مهم نیازمند زیرساخت‌های مناسب هستیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه این مرکز درمانی علاوه بر پوشش‌دهی به بیماران مرکز استان، به بیماران سایر شهرها و استان‌های همجوار نیز خدمات ‌درمانی ارائه می‌دهد، تصریح کرد: نوسازی بیمارستان ولی عصر(عج) اراک باید به عنوان یک خواسته ملی و فرا استانی از مسئولان مطالبه شود.

 

ظاهراحمدی با بیان اینکه 40 درصد از بار مراجعات بیماران در بیمارستان ولیعصر(عج) است، یادآور شد: فرسوده بودن مراکز درمانی در استان اجرای طرح تحول نظام سلامت را در این استان با مشکلات متعددی مواجه کرده است که امیدواریم با بهره‌برداری از ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر(عج) اراک شاهد کاهش نارضایتی شهروندان از پذیرش بیماران در بیمارستان کنونی باشیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطر نشان کرد: در حال حاضر 50 تخت اورژانس و 57 تخت بستری در بیمارستان ولیعصر(عج) وجود دارد که به دلیل مرجعیت این بیمارستان در بیشتر مواقع مورد اشغال بیماران قرار دارند.

 

*ظرف مدت سه سال آینده بیمارستان به بهره‌برداری می‌رسد

 

استاندار مرکزی هم گفت: در جلسات مکرر با نمایندگان مجلس و مجموعه درمانی و آموزشی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مقرر شد تا با بهره‌گیری از مشارکت خیرین استفاده از منابع ملی و استانی، فروش اوراق مشارکت از مجوز فاینانس استان و تبدیل منابع و امکانات موجود در اختیار دانشگاه ظرف مدت سه سال آینده این بیمارستان به بهره‌برداری برسد .

 

محمدحسین مقیمی با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی به هیچ وجه پاسخگوی نیاز این پروژه نیست و تکمیل آن بدون کمک خیرین امکان‌پذیر نمی‌باشد، ادامه داد: ارتقای سطح بهداشتی و درمانی استان که از اولویت‌های اساسی است نیازمند مساعدت و توجه خیرین است.

 

وی با اشاره به اینکه بهسازی فضاهای فرسوده درمانی و عبور از بحران‌های حوزه سلامت در استان مرکزی نیازمند عزم جهادی و تعریف منابع مالی جدید است، بیان داشت: بیمارستان ولی عصر(عج) اراک به عنوان مهم‌ترین بخش بهداشت و درمان شهر اراک و پیشانی این شهر محسوب می‌شود به همین منظور تلاش در جهت تسریع اجرای پروژه نوسازی ساختمان بیمارستان در اولویت کاری مدیریت استان قرار گرفته است.

 

طاهر احمدی در ادامه افزود: فضای موجود خوابگاه حضرت معصومه(س) واقع در خیابان شهید شیرودی به عنوان منبع تامین اعتبار در نظر گرفته شده و با کسب اجازه از هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی و با اخذ پروانه ساخت و ساز و هزار متر‌ مربع فضای تجاری این خوابگاه در معرض فروش قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود با فروش آن بتوان تا 50 درصد منابع مورد نیاز ساخت بیمارستان نوساز حضرت ولی عصر(عج) اراک تامین شود.

 

ساختمان جدید برای تاسیس بیمارستانی 320 تختخوابی با قابلیت استفاده تا 487 تخت درمانی ساخته می‌شود و دارای 10 بخش درمانی و امکانات پاراکلینیکی و کلینیکی است که با شرایط ذکر شده و عزم جدی مسئولان امیدواریم شاهد قد کشیدن ستون‌های این بیمارستان در آینده‌ای نزدیک باشیم.

------------------------

پایان

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۳/۶/۱۹ تعداد بازدیدکنندگان : 5417

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 857
بازدید دیروز : 3037
بازدید این ماه : 56458
بازدید امسال : 56458
بازدید کل : 36423531

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش