50 مطلب آخر
محیط زیست : برخی بیمارستان ها مرکز تولید و پخش ویروس و میکروب هستند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه برخی مراکز بهداشتی و درمانی کشور معدن تولید و پخش ویروس و میکروب هستند افزود:مسئولان وزارت بهداشت درگام اول باید وضعیت تولید زباله های عفونی را در بیمارستان ها بررسی و در گام بعدی با کمک شهرداری ها نسبت به حمل و نقل بهداشتی و امحا درست این زباله ها اقدام کنند و در این زمینه مردم و رسانه ها نیز باید با حساسیت بیشتری به این مسئله ورود کرده و با اطلاع رسانی به موقع، از مخلوط شدن زباله های عفونی با پسماندهای دیگر و امحا غیر بهداشتی آن ها جلوگیری کنند .................

تحلیل ما

متن کامل

 

برخی بیمارستان ها مرکز تولید ویروس هستند

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: نیاز به وجود مراکز درمانی سبب شده است خطاهای بزرگ و مهم این مراکز به دلیل نبود آگاهی از خطرات این خطاها نادیده گرفته شود.

احمد آریایی نژاد  با اشاره به نصب نشدن دستگاه های زباله سوز بیمارستانی در 10 درصد بیمارستان ها گفت:اینکه این تصور وجود داشته باشد که در 90 درصد بیمارستان های کشور زباله های عفونی به روش بهداشتی در حال امحا شدن است موضعی است که نمی توان به صراحت در مورد آن اظهارنظر کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:بیمارستان هایی که به صورت رسمی سیستم های دفع بهداشتی زباله های عفونی ندارند عموما یا به دلیل نبود اعتبار برای خریداری و یا نبود فضای کافی برای نصب آن اقدامی برای دفع و امحا بهداشتی زباله های عفونی نداشته اند که این بی توجهی خطرات جدی برای سلامتی مردم ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه برخی مراکز بهداشتی و درمانی کشور معدن تولید و پخش ویروس و میکروب هستند افزود:مسئولان وزارت بهداشت درگام اول باید وضعیت تولید زباله های عفونی را در بیمارستان ها بررسی و در گام بعدی با کمک شهرداری ها نسبت به حمل و نقل بهداشتی و امحا درست این زباله ها اقدام کنند و در این زمینه مردم و رسانه ها نیز باید با حساسیت بیشتری به این مسئله ورود کرده و با اطلاع رسانی به موقع، از مخلوط شدن زباله های عفونی با پسماندهای دیگر و امحا غیر بهداشتی آن ها جلوگیری کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی،نبود انگیزه کافی برای جمع آوری درست و اصولی زباله های عفونی در برخی بیمارستان ها را عاملی برای بی توجهی به سلامت مردم دانست و گفت:وقتی برخی مسئولان احساس کنند که ناظر و رصد کننده ای برای اعمال آن ها نیست و فشاری برای اجرای درست قوانین وجود ندارد آن ها نیز در مورد ضرورت اجرای قانون بی تفاوت می شوند وهمین بی تفاوتی می تواند تبعات سنگینی بهداشتی در جامعه به همراه داشته باشد.

آریایی نژاد با اشاره به اینکه برخی مراکز درمانی تخلفات بزرگ و غیر قابل گذشتی مرتکب می شوند اما نیاز جامعه به فعالیت مراکز درمانی باعث شده است از این تخلفات چشم پوشی شود ادامه داد: باید نواقص را به صورت جدی مورد بررسی قرار داد و با برنامه ریزی برای حل آن اقدام کرد که برای انجام آن مسئولان باید با وجدان کاری و انضباط اجتماعی با برنامه اقدام جدی برای حل نواقص موجود داشته باشند.

نمینده ملایر توضیح داد: باید در مراکز بیمارستانی که دستگاه های زباله سوز و یا سیستم های اتوکلاونصب نشده است هر چه سریعتر با تدبیر لازم این امکانات مستقر و از ایجاد نگرانی های بهداشتی و زیست محیطی ناشی از ورود زباله های عفونی به جامعه جلوگیری کرد.

عضو کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بررسی این موضوع در کمیسیون متبوعش بعد از تعطیلات دو هفته ای مجلس شورای اسلامی خبر داد و ابراز امیدواری کرد مسئولان وزارت بهداشت در این زمینه نگرانی های عمومی را برطرف کنند.

----------------------------

پایان

منبع : خانه ملت تاریخ : ۱۳۹۴/۴/۷ تعداد بازدیدکنندگان : 3446

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1097
بازدید دیروز : 4068
بازدید این ماه : 19713
بازدید امسال : 86224
بازدید کل : 36453297

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش