50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : چالشهای بزرگترین بیمارستان خاورمیانه با 1میلیون بیمار درسال

مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران  با هزار و 150تخت مصوب و پذیرش سالانه یک میلیون بیمار از سراسر کشور در فضایی به وسعت 24 هکتار شامل چهار بیمارستان امام خمینی(ره)، بیمارستان ولی عصر، انستیتو کانسر(سرطان) و مرکز تصویربرداری است که بزرگترین مجتمع بیمارستانی خاورمیانه محسوب می شود ..............

البته حدود 300 تخت دیگر در این بیمارستان وجود دارد که جزو آمار تختهای مصوب حساب نمی شود مانند 44 تخت اورژانس و تختهای 50 اتاق عمل این بیمارستان که سالانه 70 هزار عمل جراحی در آنها انجام میشود .............................

 از زمانی که طرح تحول سلامت اجرا شده، بیماران شهری فقط 6 درصد و بیماران روستایی فقط 3 درصد کل هزینه های بیمارستان را نقدی پرداخت می کنند و بیش از 93 درصد درآمد بیمارستان وابسته به پرداخت بیمه هاست .......................

دو سازمان بیمه گر اصلی پایه کشور شامل سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه خدمات سلامت به طور متوسط از مرداد امسال مطالبات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) را پرداخت نکرده و حدود هشت ماه عقب هستند و در مجموع 120 میلیارد تومان طلب وصول نشده از این دو بیمه اصلی دارند ...............

حدود 20 میلیارد تومان از بدهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به شرکتهای طرف قرارداد است، مانند شرکتی که نخ بخیه می آورد یا گوشت و مواد غذایی آشپزخانه را تامین می کند یا  مثلا شرکتهایی که باید تجهیزات پزشکی را سرویس کنند برای تعمیر و نگهداری تجهیزات بیمارستان به خاطر بدهی معوقه مراجعه نمی کنند...............................

تحلیل ما

متن کامل

 

گرفتاریهای بزرگترین بیمارستان خاورمیانه با ذیرش سالانه یک میلیون بیمار

 

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران گفت: این مجتمع با هزار و 150تخت مصوب و پذیرش سالانه یک میلیون بیمار از سراسر کشور بزرگترین بیمارستان خاورمیانه است اما بیمه ها هشت ماه، مطالبات این مرکز را پرداخت نکرده اند و با قرض و نسیه بیمارستان را اداره می کنیم.

قاسمعلی خراسانی  به تشریح خدمات و مشکلات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران پرداخت و افزود: این مجتمع در فضایی به وسعت 24 هکتار شامل چهار بیمارستان امام خمینی(ره)، بیمارستان ولی عصر، انستیتو کانسر(سرطان) و مرکز تصویربرداری است که بزرگترین مجتمع بیمارستانی خاورمیانه محسوب می شود.
وی ادامه داد: مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از گذشته به بیمارستان هزار تختخوابی معروف بود که اکنون 150تخت بیمارستانی دیگر نیز به آن اضافه شده و با هزار و 150 تخت مصوب به مردم خدمات رسانی می کند و این البته به جز تختهای اضافه ای است که در اورژانس و اتاقهای عمل به مردم خدمت می دهند اما جزو سرشماری تختهای بیمارستان محاسبه نمی شوند.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: حدود 300 تخت دیگر در این بیمارستان وجود دارد که جزو آمار تختهای مصوب حساب نمی شود مانند 44 تخت اورژانس و تختهای 50 اتاق عمل این بیمارستان که سالانه 70 هزار عمل جراحی در آنها انجام می شود.



**پذیرش سالانه یک میلیون بیمار از سراسر کشور

خراسانی افزود: هر سال بیش از 120هزار بیمار در این بیمارستان بستری می شوند و با احتساب پذیرش بیماران سرپایی و خدماتی که در بخشهای رادیولوژی، آزمایش و اورژانس ارائه می شود، این مجتمع بیمارستانی سالانه به حدود یک میلیون نفر خدمت رسانی می کند که بین 30 تا 40 درصد آنها از شهرهای دیگر می آیند.



**250 تخت فقط برای بیماران سرطانی

وی گفت: 250 تخت بیمارستانی این مجتمع در بیمارستان و انستیتو کانسر برای بستری بیماران مبتلا به سرطان اختصاص دارد و این بیمارستان تنها مجتمع بیماستانی در کشور است که همه پیوندهای عضو شامل پیوند کبد، قلب،ریه، کلیه و مغزاستخوان استخوان انجام می شود و جز چشم پزشکی همه تخصصها و خدمات پزشکی در این بیمارستان ارائه می شود.



**بیمارستانی در قامت یک دانشگاه

خراسانی افزود: مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) 325 عضو هیئت علمی متخصص و فوق تخصص دارد که کار آموزش 850 دانشجوی دستیاری تخصصی و فوق تخصصی را انجام می دهند و سالانه 150 پزشک متخصص یا فوق تخصص در این مجتمع فارغ التحصیل می شوند که به تنهایی از 80 درصد دانشگاههای علوم پزشکی سطح دو و سه برون ده آموزشی بیشتری دارد.
رئیس بزرگترین مجتمع بیمارستانی خاورمیانه در ادامه به چالشهای این مرکز اشاره کرد و گفت: چالش ها و مشکلات این مرکز مشابه مشکلات سایر بیمارستانهای دولتی است، از زمانی که طرح تحول سلامت اجرا شده، بیماران شهری فقط 6 درصد و بیماران روستایی فقط 3 درصد کل هزینه های بیمارستان را نقدی پرداخت می کنند و بیش از 93 درصد درآمد بیمارستان وابسته به پرداخت بیمه هاست.



**بدهی 120 میلیاردی بیمه ها

وی ادامه داد: دو سازمان بیمه گر اصلی پایه کشور شامل سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه خدمات سلامت به طور متوسط از مرداد امسال مطالبات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) را پرداخت نکرده اند، حدود هشت ماه عقب هستند و در مجموع 120 میلیارد تومان طلب وصول نشده از این دو بیمه اصلی داریم.
خراسانی گفت: به طور متوسط این دو سازمان بیمه گر باید ماهانه 15 میلیارد تومان مطالبات سند شده این بیمارستان را پرداخت کنند و اکنون هشت ماه است که مطالبات مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران را پرداخت نکرده اند.



**اداره بیمارستان با قرض و نسیه

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا که با وجود این بدهی سنگین بیمارستان چگونه اداره می شود، توضیح داد: بخشی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران قرض می گیریم و دانشگاه پولی را که باید در جاهای دیگر مثلا بخش بهداشت هزینه کند به صورت تنخواه در اختیار این بیمارستان قرار می دهد تا خدمات روزمره متوقف نشود، بخشی هم بدهکاریم.
وی گفت: حدود 20 میلیارد تومان از بدهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به شرکتهای طرف قرارداد است، مانند شرکتی که نخ بخیه می آورد یا گوشت و مواد غذایی آشپزخانه را تامین می کند یا شرکتهای که باید تجهیزات پزشکی را سرویس کنند.
وی افزود: فقط شرکتی که مواد غذایی آشپزخانه را تهیه می کند ماهانه 1.5 میلیارد تومان با بیمارستان قرارداد دارد و چندین ماه است که طلب خود را وصول نکرده است.
وی گفت: مثال دیگر شرکتی است که دستگاههای آی سی یو را به بیمارستان فروخته است. اگر مثلا دستگاه ونتیلاتور آن خراب شد باید با تماس از بیمارستان برای سرویس آن بیاید اما می گویند، اول بدهی 50 تا 100 میلیون تومانی قبلی را پرداخت کنید تا برای سرویس و رفع خرابی دستگاه مراجعه کنیم.
خراسانی گفت: شرکتهای خدمات برای تعمیر و نگهداری تجهیزات بیمارستان به خاطر بدهی معوقه مراجعه نمی کنند، البته چون تعداد این شرکتها زیاد است، گاهی به شرکتهای مشابه زنگ می زنیم و کار را راه می اندازیم اما فشارزیادی هم به پرسنل بیمارستان و هم به شرکتهای طرف قرارداد بیمارستان وارد می شود.



** عقب ماندگی شش ماهه کارانه ها

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) درباره تاخیر پرداخت کارانه پرسنل این مجتمع نیز گفت: الان حدود شش ماه پرداخت کارانه پرسنل بیمارستان اعم از پزشک و پرستار تاخیر دارد، در این بیمارستان از 325 متخصص هیئت علمی، 140 نفر تمام وقت هستند یعنی بیرون از بیمارستان کار نمی کنند و تمام درآمد آنها به پرداختی بیمارستان بستگی دارد در حالی که کارانه آنها شش ماه عقب افتاده است.
خراسانی درباره متوسط کارانه پزشکان متخصص این مجتمع نیز گفت: متوسط کارانه پزشکان متخصص این بیمارستان 12 میلیون تومان است، یک سوم این متخصصان ماهانه حدود چهار میلیون تومان کارانه می گیرند، البته کارانه متخصصان تمام وقت که ماهانه تا 280 ساعت در این بیمارستان حضور فیزیکی دارند بیشتر است.
وی افزود: سقف کارانه پزشکان متخصص و فوق تخصص در این بیمارستان از سقف کارانه دانشگاه علوم پزشکی تهران پایین تر است، سقف کارانه در دانشگاه 70 میلیون تومان است و سقف کارانه در این مجتمع بیمارستانی 60 میلیون تومان است که افراد انگشت شماری این میزان کارانه را دریافت می کنند.

-------------------------------

پایان

منبع : خبرگزاری ایرنا تاریخ : ۱۳۹۴/۱۲/۲۶ تعداد بازدیدکنندگان : 2899

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
پربیننده ترین مطالب در زمینه
مشکلات بیمارستانها
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 2500
بازدید دیروز : 2256
بازدید این ماه : 13664
بازدید امسال : 80175
بازدید کل : 36447248

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش