50 مطلب آخر
پروژه فعال : گامهای آخر در بیمارستان امام خمینی ، چهارمین بیمارستان دولتی آمل

بیمارستان امام خمینی، چهارمین بیمارستان دولتی در شهرستان آمل است که  در ابتدای ورودی مازندران در چهار طبقه احداث شده و از سال 1364 تاکنون در حال احداث بوده  و با بیش از 98 درصد پیشرفت فیزیکی در عملیات تجهیز  تاکنون 252 پزشک و پرستار در بخش‌های مختلف  به صورت رسمی جذب  و  دارای 217 تخت در بخش‌های بهداشتی و درمانی و نیز 6 اتاق عمل با دستگاه‌های بی‌هوشی از کشور آلمان است ...................

تحلیل ما

متن کامل

 

 گامهای آخر در بیمارستان امام خمینی ، چهارمین بیمارستان دولتی آمل

 

بیمارستان امام خمینی، چهارمین بیمارستان دولتی در شهرستان آمل است که تاکنون بیش از 300 میلیارد ریال تجهیز شده و در آینده‌ای نزدیک به حضور وزیر بهداشت و درمان به بهره‌برداری می‌رسد.

 

بهداشت و درمان مقوله‌ای بسیار مهم در هر جامعه‌ای است که دولت‌مردان، بخش خصوصی و برخی از سازمان‌های مردم نهاد در این راستا تلاش شبانه‌روزی دارند.

 

وضعیت بهداشت و درمان در شهرستان آمل نسبت به سال‌های گذشته رشد مطلوبی داشته و هم‌اکنون چهارمین بیمارستان دولتی و مجهز این شهرستان در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

 

بیمارستان امام خمینی (ره) یکی از بیمارستان‌های مجهز و پیشرفته شمال کشور است که در ابتدای ورودی مازندران در چهار طبقه احداث شده و از سال 1364 تاکنون با فراز و نشیب‌های زیادی همراه بود.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل در حاشیه بازدید چهار خبرنگار آملی از این پروژه بزرگ بهداشتی و درمانی، علاوه بر معرفی بخش‌های مختلف، اظهار کرد: این بیمارستان طبقاتی بوده و با بیش از 98 درصد عملیات تجهیز آن به اتمام رسید.

 

حمزه قاسمی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای تامین اعتبارات ملی برای عملیات، ساخت و تجهیز این بیمارستان، افزود: تاکنون بیمارستان امام خمینی(ره) آمل بیش از 300 میلیارد ریال تجهیز شد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل با اشاره به اینکه طی هفته جاری فعالیت بخش‌های آزمایشگاه، سی‌تی و رادیولوژی بیمارستان امام‌ خمینی(ره) به طور رسمی آغاز می‌شود، بیان کرد: فعالیت کلی بیمارستان در روز 10 اردیبهشت سال ‌قبل آغاز شده و این مجموعه بزرگ بهداشتی و درمانی به بهره‌برداری می‌رسد.

 

این مسئول با اعلام احتمال حضور وزیر بهداشت و درمان به همراه جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم افتتاح این بیمارستان، تصریح کرد: از لحاظ تجهیزات بیمارستان بیش از 98 درصد آماده بهره‌برداری است و تاکنون 252 پزشک و پرستار در بخش‌های مختلف برای بهداشت و درمان به صورت رسمی جذب شدند و حدود 60 تا 80 نیروی خدماتی در آینده نزدیک به مجموعه اضافه می‌شوند.

 

قاسمی با تاکید بر اینکه آمل مرکز پذیرش بیماران دیگر شهرهای مازندران است، خاطرنشان کرد: بخشی از جراحی‌های بیمارستان امام‌رضا(ع) آمل به این مجموعه انتقال داده می‌شود تا بیمارستان امام رضا(ع) به عنوان مرکز قلب شهرستان آمل معرفی شود.

 

وی با اعلام اینکه 46 درصدی مرگ و میر استان بر اثر بیماری‌های قلبی و عروقی است، افزود: شهرستان آمل نیازمند به متخصصان قلب است و داشتن مرکزی برای درمان بیماران قلبی احساس می‌شود.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با تاکید بر اینکه برای تهیه تجهیزات بیمارستان بالغ بر 30 میلیارد تومان هزینه شد، ادامه داد: با راه‌اندازی بیمارستان امام خمینی(ره) بخشی از فعالیت دیگر بیمارستان‌های دولتی این شهرستان کاسته شده و برخی از اتاق‌های آنها که هشت‌تخته هستند و ظرفیت پذیرش بیمار در آنها زیاد است به اتاق‌های چهار تخته تبدیل می‌شوند.

 

این مسئول با اعلام اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) همزمان با بیمارستان چالوس ساخته شده و با تلاش یوسفیان‌ملا نماینده مردم آمل در مجلس به عنوان چهارمین بیمارستان دولتی آمل مورد موافقت از سوی وزارت بهداشت و درمان قرار گرفت، بیان کرد: پس از بهره‌برداری، بخش‌های فوق تخصصی به این بیمارستان افزوده شده و طرح تمام وقت پزشکان در این بیمارستان برای خدمات‌دهی بیشتر و کامل‌تر به بیماران اجرا می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) به عنوان مرکز تروما شهرستان آمل فعالیت خود را آغاز می‌کند، یادآور شد: با بهره‌برداری این مرکز درمانی بیمارستان 17 شهریور که مرکز تصادفات است، به فعالیت ادامه می‌دهد و به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی می‌پردازد ولی برای تبدیل وضعیت و تصمیم‌گیری برای بیمارستان 17 شهریور نیازمند زمان هستیم.

 

قاسمی با تاکید بر اینکه تاخیر در بهره‌برداری بیمارستان امام خمینی (ره) به دلیل ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به همراه احتمال برخی شائبه‌ها ایجاد شد، ادامه داد: تمایل وزیر بهداشت و درمان برای حضور در افتتاح این بیمارستان و برنامه‌ریزی لازم از دیگر عوامل تاخیر بوده است.

 

وی با اعلام اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) دارای 217 تخت در بخش‌های بهداشتی و درمانی است، گفت: در رابطه با واگذاری این بیمارستان به دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به استفاده از اعتبارات دولتی در این مهم، مسئله واگذاری پسندیده نیست ولی در این بیمارستان دولتی هر گونه خدمات مورد نیاز طرح‌های پزشکی دانشگاه آزاد می‌تواند با هماهنگی انجام شود.

 

قاسمی با اشاره به وجود امکانات پیشرفته همانند دستگاه رادیولوژی پرتابل، سی‌تی اسکن دیجیتال فلورسکوپی به همراه عکس‌برداری از دستگاه گوارش و نمایش عکس با جزییات کامل در این بیمارستان، تصریح کرد: دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان با 16 اندازه به عنوان پیشرفته‌ترین دستگاه موجود در مازندران است که محصول شرکت زیمنس کشور آلمان بوده و بیش از 3 میلیارد تومان برای تهیه آن هزینه شده است.

 

وی با اعلام اینکه تاکنون 140 بیمار با استفاده از این دستگاه مجهز و روزآمد خدمات مختلف درمانی دریافت کردند، بیان کرد: تلاش برای موافقت ارائه خدمات بیمه‌ای برای استفاده بیشتر همه بیماران استان مازندران و شهرستان آمل در دستور کار قرار دارد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل، با اعلام اینکه این بیمارستان در ابتدای محور آمل ـ امامزاده عبدالله قرار دارد، یادآور شد: برای تردد راحت، آسان و مطمئن بیماران به این بیمارستان از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل در حال گفت‌وگو و رایزنی برای ارائه خدمات مطلوب با سازمان‌های تاکسیرانی و اتوبوسرانی هستیم.

 

این مسئول افزود: برای ایجاد و استفاده از خطوط ویژه اتوبوس و تاکسی در زمینه رفت و برگشت بیماران مسئولان تلاش دارند.

 

قاسمی با اشاره به وجود آزمایشگاه‌های مجهز میکروبی و بیوشیمی در بیمارستان امام خمینی(ره)، به اتاق‌های میکروبی، بانک خون، آزمایش سی‌بی‌سی و آزمایشگاه قند خون با امکانات مجهز و پیشرفته اشاره کرد و گفت: بانک خون این بیمارستان با داشتن 90 درصد دستگاه‌ها و یخچال 480 لیتری دارای امکانات روزآمد بوده و برای کسب تائید لازم منتظر نظر سازمان خون هستیم تا بتوانیم خدمات مطلوبی در زمینه خون به بیماران ارائه دهیم.

 

وی با اشاره به نبود دستگاه MRI در این شهرستان، تصریح کرد: هم‌اکنون دستگاه MRI که از دستگاه‌های مجهز و مهم در مازندران است در دو شهرستان چالوس و ساری مستقر بوده که برای بیماران سخت دشواری زیادی به همراه دارد.

 

قاسمی، بیمارستان امام خمینی(ره) آمل را تنها بیمارستان مجهز مازندران در زمینه جمع‌آوری دیجیتال اسناد و مدارک دانست و یادآور شد: با توجه به وجود فایل‌های مدرن، ظرفیت جمع‌آوری اسناد در این مجموعه به 100 هزار پرونده پزشکی می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) از سال 1364 با کش‌ و قوس‌های زیادی همراه بوده است، گفت: عملیات ساخت این بیمارستان از سال 1386 آغاز شد و عملیات ساختمانی آن در سال 1392 پایان یافت.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با اعلام اینکه در تمام هزینه‌های تجهیزات بیمارستانی و نیروی انسانی این بیمارستان در دولت یازدهم انجام شد، بیان کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) دارای 24 تخت ICU است که در این بین 12 تخت با در اختیار داشتن امکانات کامل مجهز هستند و برای تجهیز دیگر تخت‌ها منتظر تکمیل تجهیزات هستیم.

 

این مسئول با تاکید بر اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) از 6 اتاق عمل با دستگاه‌های بی‌هوشی از کشور آلمان برخوردار است، گفت: امیدواریم با افتتاح این بیمارستان بتوانیم در زمینه ارتقای سطح درمانی شهرستان آمل گام موثر و مفیدی برداریم.

 

با وجود بیمارستان‌های امام رضا(ع)، امام علی(ع) و 17 شهریور، بیمارستان امام خمینی(ره) چهارمین بیمارستان دولتی در شهرستان آمل است که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

 

یکی از دغدغه‌های مسئولان آملی تجهیز کامل این بیمارستان قبل از آغاز به کار بود تا بیمارانی که به این مجموعه درمانی مراجعه می‌کنند برای انجام بخشی از روند درمانی و بهبودی به دیگر مراکز بیمارستانی مراجعه نکنند.

----------------------

پایان

منبع : خبرگزاری فارس - قربانعلی مسافر تاریخ : ۱۳۹۵/۱/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 3868

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 121
بازدید دیروز : 3309
بازدید این ماه : 19383
بازدید امسال : 19383
بازدید کل : 36386456

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش