سیاستها :
گزارشی از وضعیت نظام سلامت کشور از زبان وزیر بهداشت
وزیر بهداشت: ۴۳ /۱ درصد محصولات علوم پزشکی جهان و ۲۷ درصد این محصولات متعلق به ایران است.
در عرض ۸ سال گذشته تا کنون از نظر تولیدات علمی و علوم پزشکی ۲۶ رتبه صعود کردهایم و هم اکنون در جایگاه ۱۹ علوم پزشکی جهان قرار داریم.
تاکنون ۱۴ دارو با فناوری بالا را رونمایی کردیم و تا پایان امسال بیش از ده دارو و ۲۰ قلم تجهیزات پزشکی پیشرفته را رونمایی خواهیم کرد.
ظرف سه سال اخیر دو هزار خانه بهداشت به مراکز بهداشتی اضافه شده و آمادگی جشن تکمیل خانههای روستایی را در سراسر کشور داریم.
مرگ کودکان زیر یکسال که در سال ۷۹ تعداد ۱۹ در هزار بوده که در سال ۹۰ به ۸ /۱۰درهزار رسیده است.
سن امید به زندگی در زنان ۸ /۷۴و در مردان ۶ /۷۲ سال است که توانستهایم در فاصله زمانی ۳ تا ۴ سال میانگین آن را از ۶۹ سال به ۷۳ سال برسانیم.
جامعه به سمت سالمند شدن پیش میرود و درسال ۲۰۲۵ هرم جمعیتی نداریم.
مردم سالانه حدود۹ /۵۴ درصد هزینههای سلامت را از جیب خود پرداخت میکنند و بیمهها ۶ /۱۸درصد، بیمههای خصوصی ۷/۳ درصد و دولت ۲۰ درصد هزینه سلامت مردم را تأمین میکند.
۵ یا ۵ /۷ درصد مردم جامعه هرساله به علت هزینههای بیماریهای صعب العلاج و خاص به زیر خط فقر میروند که باید با اجرای سیستم عدالت در سلامت این امر را تغییر دهیم.
۸۳ /۱۶درصد جمعیت ما از هیچ پوشش بیمهای برخوردار نبوده و تنها حدود ۸۳ درصد مردم بیمه میباشند و حدود ۵ درصد از ۲ یا چند دفتر بیمه پایه برخوردار هستند که باید تلاش کنیم جمیعتی را که از هیچ گونه بیمهای برخوردار نیستند مورد حمایت بیمهها قرار دهیم.
سهم دولت و بیمهها در هزینههای سلامت ۴۵ درصد است که این میزان در سایر کشورها ۷۵ درصد و میزان پرداخت از جیب مردم در کشور ما ۵۴ درصد و در سایر کشورها به ۲۰ درصد میرسد و ما مسئول هستیم که در تغییر این روند بکوشیم. ...
خواندنی ها 4357 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ سه شنبه ۲۵ مهر
سیاستها :
احسنت برنهضت مدرسه سازی و تاسف بر نهضت بیمارستانسازی
در ادامه دهها مطلب و اعتراض از طرف مقامات مسئول و غیر مسئول برای اتفاقات زشت و ناپسندی که بر سر کیفیت احداثات و ساختمانهای بخش بهداشت و درمان مناطق زلزله زده آذزبایجان این روزها شنیده ایم ، خبرهای دیگری هم در ظاهر خوشحال کننده و در باطن اسف انگیز منتشر میگردد.
یکی از خبرهای خوب ، استفاده از فضای مدرسه های این مناطق برای اقدامات درمانی و ارائه خدمات به مردم آسیب دیده پس از زلزله و در این روزهای سرد است . اما بسیار تامل برانگیز است که چگونه مدرسه های یک منطقه توانسته اند بعد از زلزله آماده بکار باشند ولی بیمارستانها و مراکز درمانی و بهداشتی همان منطقه و با همان توانمندی تکنولوژیکی و فهم و قدرت اجرایی در ساختمانسازی و .... نتوانسته اند به خدمت ادامه داده و مثل یک ساختمان معمولی آن منطقه از دور خارج شده اند ؟؟!
آیا میتوان گفت توانمندی مدرسه سازان آن منطقه از نظر علمی یا مالی یا تکنولوزیکی بالاتر بوده است؟
درحالی که سازندگان بیمارستانها ، از توانمندیهای علمی و تخصصی بالاتری نسبت به یک مدرسه ساز قرار دارند و بودجه های احداث مراکز درمانی نیز اصلا قابل قیاس با احداث دیگر ساختمانهای دولتی نیست ، آیا میتوان موضوع این اختلاف کیفیت را به بودجه و تخصص ریط داد ؟؟؟
حتما در این افتضاح اجرایی موارد دیگری دخیل میباشند .!!!!
بنظر میرسد حلقه گمشده در این رابطه ، نقص در نظام اجرایی و متولیان نظارت بر پروژه های بیمارستانی از یک طرف و رسوخ عناصری فرصت طلب از پیمانکاران ساختمانها به صنف عاشق پیشهء قدیمی بیمارستانساز از طرف دیگر است !
احتمالا حضور یک نظام نظارتی باتجربه و با انگیزه و ثابت در پروژه های بیمارستانسازی کشور میتوانست بسیاری از این معضلات را قبل از زلزله پیشگیری و جبران نماید . در حالیکه هنوز در کشور متولی قانونی پروژه های بیمارستانی براساس نص صریح قانون مصوب مجلس ، وزارت شهرسازی بوده ولی در اجرا وزارت بهداشت است ، چگونه میتوان انتظار داشت که این یکی ، بدلیل عدم پیگیری در بعد از بهره برداری برای بیمارستان دل بسپارد و آن یکی ، بدلیل عدم سازماندهی و ساختار تخصصی ، از چند و چون ساختمان سر در بیاورد؟!؟
در این بین آن چیزی که فرصت رسوخ پیدا خواهد کرد، نفوذ پیمانکاران و مجریانی سودمحور به جای علم محور در این پروسه است و قصه همان میشود که متولیان نهضت مدرسه سازی با افتخار از یک امتحان زلزله ، سالم بیرون میایند و متولیان نهضت بیمارستان سازی (گفتهء این روزهای دولتیون) با خجالت بایستی از مدارس بعنوان پناهگاهی برای غیبت ساختمانهایشان استفاده نمایند... و بنده خدا وزیر بهداشت این مملکت که پای او را به مراسم پر افتخار افتتاح اولین مدرسه بیمارستان کشور نیز کشانده اند ؟؟؟
به خبر افتتاح اولین مدرسه بیمارستان کشور؟؟؟ در زیر توجه بفرمایید: ...
بیمارستانسازی 4417 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر
بیمارستانسازی 4217 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
سیاستها :
معضلات بیمارستانسازی در کشور از زبان وزیر بهداشت
طبق اعلام وزیر بهداشت حدود 70 درصد بیمارستانهای کشور فرسودهاند با این اوصاف مکانهایی که هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی بیشک اولین مامن و پناهنگاه مصدومان و مجروحانند، امروز خود نیازمند امدادهای غیبی هستند؛ گواه این موضوع هم دو بیمارستان اهر و هریس است که با زلزله 6.2 ریشتری از خدمت بازمانده و خود نیازمند کمک شدند! این وضعیت البته در پایتخت اسفبارتر است به طوری که بیش از 80 درصد بافت بیمارستانی آن را بیمارستانهای فرسوده تشکیل میدهند؛ از بیمارستان سینای 138 ساله گرفته تا شهدای تجریش 58 ساله. اکنون دو دستگاه دولتی در کشور بیمارستان سازی میکنند؛ وزارت راه و شهرسازی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و البته هر دستگاه مسوول و ناظر بر ساخت و ساز خود است؛ ساخت و سازی که وزیر بهداشت تاکید دارد بر اساس استانداردهای بیمارستان سازی دنیا باشد و به فونداسیون و مقاوم سازی آن توجه جدی شود تا در زمان بروز حوادث احتمالی، بیمارستان فرو نریزد و نقض غرضی صورت نگیرد.
البته وزیر بهداشت امیدوار است که با بهرهبرداری هر چه سریعتر از حدود 67 هزار تخت بیمارستانی در حال طراحی، مطالعه و ساخت در سراسر کشور، نفس راحتی بکشد و خیالش از بابت بافت فرسوده بیمارستانها راحت شود؛ تختهایی که ساخت و تجهیز آنها بیشک نیازمند اعتبارات مکفی است. دکتر مرضیه وحید دستجردی با اشاره به فرسودگی 70 درصد بیمارستانهای کشور و بیش از 80 درصد بیمارستانهای تهران در توضیح علت فرسودگی بیمارستانهای پایتخت، گفت: علت آن است که پیش از این در استانها و شهرستانها و به ویژه از دولت نهم تاکنون، بیمارستانهای جدید احداث شد اما در تهران این کار صورت نگرفت به طوری که جدیدترین بیمارستان ساخته شده بخش دولتی تهران، مرکز قلب تهران است. بیمارستانی که دهه دوم عمر خود را سپری میکند ......
...
بیمارستانسازی 4275 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
سیاستها :
مکانیابی برای احداث بیمارستان به شمال شهر منحصر نشود
شهردار شیراز با اشاره به مکانیابی در نقشه تفصیلی این شهر برای احداث مراکز درمانی گفت: ساخت بیمارستان نباید به زمینها و باغهای شمال و غرب شیراز منحصر شود.
باید با همکاری دستگاههای مرتبط و تشکیل یک کارگروه منسجم و کاربردی مشکلات تمام مراکز درمانی به ویژه در زمینه همراهان بیمار حل شود.
وی با اشاره به اینکه یک بیمار قلبی نباید برای رسیدن به بیمارستان کیلومترها مسیر شرق به غرب شهر را طی کند، تصریح کرد: توزیع مراکز درمانی باید بر اساس تراکم جمعیت و با در نظر گرفتن مباحث ترافیکی و شهرسازی باشد. ...
بیمارستانسازی 4645 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور
سیاستها :
معاون وزیر و روندمقاومسازی وجایگزینی بیمارستانهای فرسوده؟!؟!
معاون وزیر بهداشت در اظهاراتی عجیب و شگفتانگیز گفت: با ادامه روند کنونی ممکن است جایگزینی بیمارستانهای فرسوده چندین سال بهطول انجامد. ........ بهدلیل کمبود اعتبارات و محدودیت منابع، روند مقاومسازی و جایگزینی بیمارستانهای فرسوده اکنون خیلی کند است؛ بهطوری که شاید در حال حاضر سالانه تنها دو تا سه درصد بیمارستانها جایگزین میشوند .......
این اظهارات در حالی صورت میگیرد که متولی و ناظر اصلی بازسازی بیمارستانها در تهران و کل کشور، خود وزارت بهداشت است. بهنظر میرسد جای انتقادکننده و انتقادشونده عوض شده است، درحالیکه هفت سال از عمر دولت میگذرد و مسئولان وزارت بهداشت زمان و امکانات کافی برای بازسازی بیمارستانهای فرسوده در اختیار داشتند .......
اکنون در آستانه سال پایانی دولت، نهتنها وضعیت بیمارستانهای کشور ارتقا نیافته بلکه بروز برخی رخدادهای ناگوار مانند زلزله آذربایجان شرقی نشان داد که بیمارستانهای ساخته شده و نوساز به صورت غیراصولی و غیرایمن ساخته شدهاند بهگونهای که بر اثر یک زلزله 6.3ریشتری دو بیمارستان اهر و هریس از سرویس خارج شده و خود نیازمند کمک و امداد شدند ......!
اما جالبترین بخش اظهارات معاون وزیر بهداشت، استناد به ساخت 300سوله مدیریت بحران توسط شهرداری تهران در پایتخت است که به گفته وی در تمام این نقاط امکانات ارائه خدمات سرپایی درنظر گرفته شده است. در واقع این سخن معاون وزیر به آن ضربالمثلی میماند که میگوید: من آنم که رستم بود پهلوان! ...
بیمارستانسازی 4335 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور
سیاستها :
ایجاد 12 بیمارستان تخصصی جامع زنان در کشور
وزیر بهداشت گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که در زمینه تفکیک انجام شده است راهاندازی بیمارستان های جامع زنان در کشور است که هم اکنون 3 بیمارستان از این نوع در تهران و یک بیمارستان هم در شهرهای اصفهان، مشهد و شیراز داریم.
وی افزود: بنا داریم طبق برنامه در تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور یک بیمارستان جامع زنان داشته باشند که هم اکنون 12 دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام این کار هستند. ...
بیمارستانداری 4472 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ شهريور
سیاستها :
تعلیق احداث بیمارستان در بهاباد بدستور وزیر
فرماندار بهاباد گفت: احداث بیمارستان در شهرستان بهاباد از مدتها پیش به دستور وزیر بهداشت معلق مانده است ........................ دو سال است که بهاباد از بخش به شهرستان ارتقا یافته ...................... مسئله احداث بیمارستان که از مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت است، به دلیل دستور وزیر بهداشت مبنی بر رعایت سطحبندی معلق مانده و به دلیل محرومیت منطقه و فاصله زیاد شهرستان تا مرکز استان و شهرستانهای همجوار، احداث این بیمارستان و استقرار پزشکان متخصص در آن بسیار ضروری است ................. چارت سازمانی بیشتر ادارات هنوز ارتقاء نیافته و برخی نیز فاقد چارت مصوب هستند . . . جهت رویت متن كامل اين مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در كادر ذيل کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 4297 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ سه شنبه ۲۰ تير
سیاستها :
آیا مشکل امروز ما افزایش تخت بستری است؟
كمبود نیروی انسانی به ویژه پرستار و در پی آن عدم خدمات رسانی مناسب به بیماران در بیمارستان ها فقط مختص بیمارستانهای تازه تاسیس نیست بلكه تمام بیمارستان های دولتی با كمبود نیروی پرستار مواجه هستند .................. در زمان حاضر به ازای هر تخت بستری بیمارستانی نیم نفر پرستار داریم این در حالی است كه باید این میزان به 8 /1 پرستار برسد .................. بیمارستان های دولتی در حالی با كمبود شدید پرستار و همچنین سایر موارد نیروی انسانی مواجه هستند كه از ایجاد حدود 35 هزار تخت بیمارستانی تا پایان امسال در كشور خبر میرسد ........................... سوالی كه مطرح است این است كه وقتی مثلآ بیمارستانی در مرکز پایتخت پس از چند ماه نتوانسته است برای 18 تخت جدید ، نیروی انسانی استخدام كند ایا در اقصی نقاط کشور می توان به راحتی برای 35 هزار تخت بیمارستانی كه تا پایان سال ایجاد می شوند ، نیرو جذب كرد ؟ ..................... این در حالی است كه خدمات رسانی در مراكز درمانی از جمله بیمارستان ها تابع مثلث تجهیزات، فضای فیزیكی مناسب و نیروی انسانی است كه با نبود یا ضعف یكی از اضلاع مثلث ، كار خدمات رسانی به بیماران دچار مشكل می شود ................ شاید بتوانیم برای یك پزشك ، تجهیزات و فضای مناسب فیزیكی مهیا نماییم اما آیا با نیم درصد پرستار می توان به بیمار رسیدگی كرد؟ ..................... در زیر گزارش خبرگزاری رسمی دولت ٬ ایرنا ٬ در مورد مشکلات مردم در یکی از بیمارستانهای تهران ٬ تقدیم میگردد . ضمن توجه ٬ لطفآ به پاسخ سوال بالا هم فکر بفرمایید . . . ...
بیمارستانداری 4687 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ شنبه ۱۷ تير
سیاستها :
درساخت بيمارستان ازروش سنتي استفاده نكنید
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور: فضاي فيزيكي يك بيمارستان يا مجتمع درماني ميتواند تاثير زيادي بر روحيه بيماران و همراهان بيمار داشته باشد و زيبايي و تنوع رنگ در فضاي بيمارستان موجب افزايش رضايتمندي بيماران ميشود .................... براي ساخت يك بيمارستان هزينههاي بسياري صرف ميشود به همين دليل بايد نوآوريهايي هم انجام شود تا نتيجه كار قابل قبول باشد ........................ متاسفانه بيشتر پيمانكاران قديمي هستند و در ساخت بيمارستانها سنتي عمل ميكنند اين در حالي است كه ساخت بيمارستان با مكانهاي ديگر متفاوت است .................... سيستم فاضلاب، فضاي سبز و ظاهر يك بيمارستان بايد به صورت ويژه و متفاوت از مكانهاي ديگر ساخته شود و همچنين بايد در فضاي بيمارستانها بهخوبي از رنگها استفاده شود . . . ضمن مغتنم شمردن طرح این نکات از زبان یک پزشک ٬ و با آرزوی تغییر نگرش دیگر مدیران درمانی در پرهیز از بکارگیری غیر متخصصان در امر بیمارستانسازی ٬ و همچنین آگاهی و توجه بیشتر همگان به علم و تخصص بیمارستانسازی ٬ لطفآ جهت رویت متن اين خبر ٬ بر روی کلمهء ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 4418 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ شنبه ۲۷ خرداد
سیاستها :
درکشور هیچ شهرمصوبی بدون بیمارستان نداریم
مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت: در زمان حاضر هیچ شهر مصوبی در کشور نداریم که بیمارستان نداشته باشد مگر، شهرهای جدید که تازه مصوب شده باشند و هنوز اطلاعات آن به وزارت بهداشت داده نشده باشد .................... ممکن است شهرهای جدید مصوبی باشند که هنوز بیمارستان نداشته باشند و باید اطلاعات آنها به وزارت بهداشت داده شود تا مرکز بهداشتی و درمانی آنها به بیمارستان ارتقا یابد .................... هزینه ساخت هر تخت بیمارستانی ۱۲۰ میلیون تومان است، ایجاد ۷۵ هزار تخت بیمارستانی در دولت مصوب شده است که ۱۵ هزار تخت آن آماده شده و ۳۸ هزار تخت دیگر در حال ساخت است ...................... تاکنون 75 هزار تخت بیمارستانی جدید تصویب شده است که نقریباً معادل کل تعداد تختهای بیمارستانی قبل از آن در بخش دولتی است که حدود 85 هزار تخت بیمارستانی بوده است ......................... از مجموع 75 هزار تخت بیمارستانی مصوب حدود 48 درصد تخت بیمارستانی جایگزین بیمارستانهای فرسوده و 52درصد تخت بیمارستانی جدید هستند . . . جهت رویت متن این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 4537 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ دوشنبه ۸ خرداد
سیاستها :
افزايش تخت باعث خدمات بهتر به بيماران نیست
از ملاكهاي ارزشيابي ارايه خدمات بيماران اين است كه بيمار هر تخت پس از چند روز مرخص ميشود چراكه با گذشت هر روز بر هزينهاي كه دولت براي يك بيمار بستري شده ميكند، افزوده ميشود .......................... اگر بيمار عمل شود و پس از 48 ساعت مرخص شود بيشتر براي بيمار و دولت به صرفهتر است يا دو هفته بستري باشد؟ .................... در حال حاضر با كمبود پرستار مواجه هستيم و به همين علت مدت بستري شدن بيمار در بيمارستان افزايش مييابد كه باعث افزايش هزينههاي بدون فايده است ......................... ملاك ارزشيابي ارايه خدمات پزشكي است بنابراين صرف اضافه شدن تخت، ملاك پيشرفت محسوب نميشود . . . جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید : ...
بیمارستانداری 4431 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ جمعه ۵ خرداد
سیاستها :
شروط افتتاح 11000 تخت بیمارستانی در سالجاری
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت: ۹۱ مرکز درمانی شامل ۱۱ هزار تخت بیمارستانی با پیشرفت ۷۰ تا ۱۰۰ درصد در مراحل نهایی برای بهره برداری هستند و اگر دولت اعتبار مورد نیاز آنها را تأمین کند امسال افتتاح میشوند .............. البته افتتاح این مراکز یک شرط دیگر هم دارد که تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آنهاست و اگر معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری اجازه استخدام برای تأمین کادر مورد نیاز این مراکز را به وزارت بهداشت بدهد، شاهد افتتاح این تعداد تخت بیمارستانی جدید طی سال جاری خواهیم بود .................. 91 پروژه عمرانی وزارت بهداشت( بیمارستان) که شامل 6 هزار تخت بیمارستانی در حال ساخت توسط وزارت بهداشت و 5 هزار تخت بیمارستانی در حال ساخت توسط وزارت مسکن است تحت پوشش پروژه های مهر ماندگار دولت مراحل نهایی ساخت و تجهیز را طی میکنند . . . جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 4568 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت
سیاستها :
بیمارستان نوساز هشترود در بحران تخریب
بیمارستانی که 10 سال از ساخت آن میگذرد اکنون دچار چنان تخریبی شده است که بیماران و مردم هشترود را با مشکل مواجه کرده است ................. بیمارستان امام حسین (ع) هشترود در سال 81 افتتاح شده ولی به علت وجود برخی نواقصات به صورت قطعی تحویل نشده است .................. نواقصات این بیمارستان را پیمانکار رفع نکرده و اکنون در خارج از کشور بسر میبرد که باید نواقصات این بیمارستان رفع شود .................. هماکنون شکافهای وسیعی در دیوارها و کف این بیمارستان مشاهده میشود که وزارت مسکن و شهرسازی باید نسبت به جبران این نواقص اقدام کند ................. هماکنون دستور تخلیه بخشهای اورژانس و اتاق عمل صادر شده و پس از تعطیلی بخشهایی از این بیمارستان خدمات تعطیل خواهد بود و ارائه خدمات غیرممکن خواهد بود ......................... بیمارستان 96 تختخوابی هشترود با زیربنای 14 هزار مترمربع در زمینی به مساحت 5.5 هکتار احداث شده است ...................... برای احداث این بیمارستان 50 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و طبق نظر کارشناسان برای رفع نواقص این بیمارستان 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است . . . اینهم آخر و عاقبت بیمارستانسازی به روش جدید؟!؟ ....... با عمر حداکثر ۱۰ سال ؟۱؟۱ ....... به نظر شما چند نمونه دیگر از این نوع بیمارستانها در کشور بزودی رسانه ای خواهند شد ؟!؟ ....... اساس مشکل در کجاست؟! ......... آیا از دستگاه نظارت و مهندسین مشاور هم به اندازهء پیمانکار مربوظه حساب کشی خواهد شد؟! ...... جهت رویت متن کامل اين خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 5030 : تعداد مشاهده۱۳۹۱ چهارشنبه ۳۰ فروردين
سیاستها :
مدل PPP و احداث سه مرکز بزرگ درمانی در تهران
از آنجا که بخش سلامت، غایب بزرگ در جذب سرمایه است، برای جبران این خلأ میتوان با بهرهگیری از الگوهای موفق مانند مدل (PPP) بستر مناسب برای جذب سرمایه در بخشهای دولتی را فراهم کرد تا با توسعه فضاهای بیمارستانی جدیدتر و مدرن و با تجهیزات روزآمد، رضایتمندی مردم را پاسخگو بوده و از طرفی موجب سرعت بخشی در پیشرفتهای علمی چشمگیر دانشگاهی باشیم . . . . . . . با استفاده از روش مشارکت بخش دولتی و غیردولتی (PPP) و همچنین با کنترل و نظارت دولت ، سرمایه گذار غیر دولتی میتواند اقدام به سرمایهگذاری در ساخت بیمارستان کند که با ورود و انباشت سرمایه در بخش سلامت ، کلیه درآمدهای حاصل از آن نیز صرف توسعه بهداشت و درمان کشور میشود . . . . . . . مشارکت مؤسسه غیرانتفاعی «محب» با دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساخت بیمارستانهای محب حضرت فاطمه (س) ، محب جامع زنان و محب مهدی کلینیک و با احداث بیش از 1200 تخت درمانی میتواند منجر به ارائه خدمات پزشکی مطابق با استانداردهای جهانی به تمام اقشار جامعه باشد . . . . . . . . . مهمترین هدف از احداث این بیمارستانها ارائه خدمات مطلوب در کوتاهترین زمان با فرانشیز دولتی است که با نظارت دولت بر نحوه ارائه خدمات است . . . . . . . . این کار ، فرهنگ و ادبیات جدیدی را در عرصه تأمین سلامت جامعه حاکم خواهد کرد که دولت علاوه بر خرید خدمات، وظیفه تعرفهگذاری و نظارت بر عملکرد را نیز بر عهده خواهد داشت . . . . . . . در پروژههای فعلی زمین را از دولت اجاره و پس از پرداخت بدهیها و اعتبارات بانکی و تسویه آن، بیمارستان را وقف دانشگاه مینمایند . . . . . . . . جهت رویت متن کامل این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید : ...
بیمارستانسازی 5659 : تعداد مشاهده۱۳۹۰ جمعه ۱۹ اسفند